Moteredaktør på forsiden av eget magasin

VED SIDEN AV redaktørstillingen i STYLEmag, driver Celine Aagaard bloggen Hippie, Hippie – Milkshake!, der hun samarbeider med et titalls annonsører, blant annet H&M. Den svenske motegiganten og nåværende hovedannonsør på Aaagards blogg, nevnes som første klesmerke i intervjuet og Aagaard har på seg klær fra kleskjeden på flere bilder. Eksponeringen Aagaard får i bladet kan sies å øke hennes markedsverdi som blogger. Annonsesamarbeidet blir imidlertid ikke nevnt i teksten, det blir derimot både bloggen og Aagaards Instagram-konto ved flere anledninger. Går utover troverdigheten Celine Aagaard har vært sjefredaktør i STYLEmag i litt under to år og i anledning toårsjubileet for magasinet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.