Moteredaktør på forsiden av eget magasin

VED SIDEN AV redaktørstillingen i STYLEmag, driver Celine Aagaard bloggen Hippie, Hippie - Milkshake!, der hun samarbeider med et titalls annonsører, blant annet H&M. Den svenske motegiganten og nåværende hovedannonsør på Aaagards blogg, nevnes som første klesmerke i intervjuet og Aagaard har på seg klær fra kleskjeden på flere bilder. Eksponeringen Aagaard får i bladet kan sies å øke hennes markedsverdi som blogger. Annonsesamarbeidet blir imidlertid ikke nevnt i teksten, det blir derimot både bloggen og Aagaards Instagram-konto ved flere anledninger. Går utover troverdigheten Celine Aagaard har vært sjefredaktør i STYLEmag i litt under to år og i anledning toårsjubileet for magasinet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X