Dette får du som NATT&DAG-abonnent:

– Tilgang til all vår journalistikk
I over 30 år har NATT&DAG vært medie-Norges lille degenererte og opplyste bastardbarn. Det skal vi være i over 30 år til, men fremover vil flere av våre beste saker legges bak betalingsmur. Det vil også gjelde det meste av vår omfattende dekning av musikk, film, litteratur, kunst, mat og vin.

– Halv pris på alle NATT&DAG-fester
Nesten hver måned arrangerer vi fester for å feire slipp av neste avis. På disse får man ikke bare møte et knippe av Oslos kuleste, slik det har vært i over 30 år. Man får også oppleve eksklusive konserter på en liten scene.

– Halv pris på månedens utvalgte film på Vega
Hver måned velger vi ut månedens utvalgte film på Vega scene i Oslo, landets desidert beste kinosted. Ikke bare skriver vi om filmen i forkant, men du får også halv pris på den.

– Halv pris på månedens utvalgte konsert på Parkteatret
Hver måned velger vi ut månedens utvalgte konsert på Parkteatret i Oslo. Som NATT&DAG-abonnent får du halv pris på den utvalgte konserten.

– Eksklusive invitasjoner til alle våre eventer
NATT&DAG har slippfester, filmvisninger og konserter, men fremover kommer vi også til å arrangere eventer innen kunst, litteratur, mat og vin.

– Ukentlig nyhetsbrev med alle våre tilbud og våre beste saker
Vi sender ut ukentlige nyhetsbrev som gir deg de beste tipsene til hvordan bruke byen og hvilke tilbud du får som NATT&DAG-abonnent. I tillegg får du tilsendt våre beste saker fra uken som har gått.

– Den legendariske spalten Overhørt rett i innboks.