Eurodok 2014: Jorunn Myklebust Syversen

  Eurodok er i gang. Festivalen for det dokumentarhungrige delen av befolkningen. Denne gang er hele 12 nordmenn med. Skummer vi gjennom programmet vil du finne dokumentarer om alt fra det såkalte Venezia syndromet, en feilslått Mount Everest ekskursjon og til en om det norske sirkuset Arnardo. Sistnevnte hang jeg meg opp i. Sirkus har alltid hatt noe mystisk over seg. Lukten, lydene, fargene, folka som opptrer, egentlig er hele showet i seg selv en merkelig affære. Sånn sett forstår jeg impulsen til og en gang for alle finne ut hva som foregår bak manesjen. Det er dette filmkunstner Myklebust […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X