Jakter Google Street Views sublime, fortstyrrende og hysterisk morsomme øyeblikk

Jonathan Rafman (f. 1981)Født og oppvokst i Montreal, hvor han også arbeider.Mastergrad fra School of the Art Institute of Chicago i film, video ognye medier.Hatt soloutstillinger ved anerkjente gallerier som Zach Feuer i NewYork, Seventeen og Saatchi i London og Future Gallery i Berlin.Denne måneden er hans arbeider representert av forskjellige gallerierunder Art Basel-messen i Miami.9-eyes.com - koolaidmaninsecondlife.com - brandnewpaintjob.com– IF I FELL INTO this water, would I die? Et parspisse lakksko, for øyeblikket matchet med et sett prangende tennissokker,begir seg nølende utover bryggekanten i fergehavnen. Det er iskaldt ute, oglukten av fisk er den fremste indikatoren på hvor autentisk […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X