Jakter Google Street Views sublime, fortstyrrende og hysterisk morsomme øyeblikk

Jonathan Rafman (f. 1981)Født og oppvokst i Montreal, hvor han også arbeider.Mastergrad fra School of the Art Institute of Chicago i film, video ognye medier.Hatt soloutstillinger ved anerkjente gallerier som Zach Feuer i NewYork, Seventeen og Saatchi i London og Future Gallery i Berlin.Denne måneden er hans arbeider representert av forskjellige gallerierunder Art Basel-messen i Miami.9-eyes.com – koolaidmaninsecondlife.com – brandnewpaintjob.com– IF I FELL INTO this water, would I die? Et parspisse lakksko, for øyeblikket matchet med et sett prangende tennissokker,begir seg nølende utover bryggekanten i fergehavnen. Det er iskaldt ute, oglukten av fisk er den fremste indikatoren på hvor autentisk […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.