Toppkokkens junkfood: taco

Bjørn Svensson (født 1976): Er en prisbelønt svensk kokk fraSundsvall, mest kjent som eier og kjøkkensjef ved Oscarsgate restaurant i Oslo,som i 2008 fikk innpass i Michelinguiden. Ble i 2000 kåret til Årets Unge Kokk.Har hospitert ved Michelin-tre stjerner-restauranten El Bulli og hos Gordon Ramsayi London. Har ellers arbeidet ved Bagatelle og Oro.Vi ankommer en av Norges beste og definitivt mest innovativeog lekne restauranter. Kjøkkensjef er Björn Svensson, som blant annet harerfaring fra den banebrytende molekylærgastronomi-restauranten til FerranAdria, nå nedlagte El Bulli. El Bulli er det nærmeste matverdenen har værtkonseptkunst eller musikk, og du kunne få mellomretter som blant annet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.