Pølsefest på Mathallen

PØLSER I MATHALLENI tillegg til Delikatysk ogGrüneløkka Brygghuset, vil det være flere aktører somselger kvalitetspølser. Grossisten når det kommer tilnorgesmesterskapi pølser: den lillefamiliebedriften fra Lillesand, Eide Kjøtt. Bedriften som produserer det suverent beste svinekjøttet i Norge: Grødstad Gris. Og den lille nystartedeslakteren fra Ringebu: Annis pølsemakeri. Pølser er kanskje ikke det første du kommer på når dutenker på kvalitetsmat. Det vil raskt kunne endre seg etter en tur på Oslos nyemathall. Riktignok har ikke pølsene du finner her mer til felles medostegrillen på Narvesen enn pizzaen på et pizzeria i Napoli har med Grandiosa.Det er separate verdener, produsentene er små […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X