Garage Oslo stenger dørene

I dag sendte styret ut pressemelding. 4. desember blir aller siste kveld etter fem års iherdig drift.I skrivet heter det "Vi som startet og har driftet stedet de siste årene har innsett at detikke lenger er mulig å drive videre forsvarlig. Høye driftskostnader iet relativt lite lokale, har over lengre tid satt sine økonomiske sporog vi evner ikke lenger å kjempe mot røde tall. Til tross for utalligeforsøk, idèdugnad og tiltakspakker, går ikke stedet rundt.Egenkapitalen er tapt, og det er ikke grunnlag for fortsatt drift."Garage plukket  opp tråden der So What! slapp som også i sin tid måtte stenge på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X