Her er musikken som er b-b-b-Best Akkurat Nå

Jonas Meurer-Lunde, Mörmaid, Skee Mask og Trist Pike er bare noen av dem som har laget den beste musikken denne uka.

b
a

Selv om det er visse usikre aspekter ved tiden vi lever i, står NATT&DAGs Best Akkurat Nå-spilleliste støtt i sin posisjon som den fremste formidler av kul, bra, vakker, utfordrende, snill og ikke minst ny musikk.

Dette har også mye å gjøre med de flinke artistene som finnes rundt oss, som konstant pusher på med musikk det er verdt å høre på.

Les om ukens beste låter her, følg lista og hør på dem!

Les også: Hahaha, god helg! Her er 9 intense bilder av Lindmo som ler

Jonas Meurer-Lunde – Vardøger

Vi vet ikke spesielt mye om herr Meurer-Lunde, bortsett fra at han angivelig er et slags techno-vidunderbarn fra Bergen, som mellom slagene (hardware-snikskryt på instastories) har laget et kanonbra debutalbum. Låtene puster godt, er ikke redd for å strippe seg selv ned til det nakne skjelettet og har minneverdige teksturer og hooks. Vi mistenker det bare blir bedre etter flere lytt, også.

Mörmaid – Turn Away

En kald og poengtert låt. Live Sollid Schulerud står bak en toppet håndfull elektroniske og/eller progressive musikkprosjekter fra de siste årene, der det lengstlevende (antakelig) er Fervent Mind. Her er altså en lovende debut under et nytt soloartistnavn.

NOVOBRANEC, Immortal – Два ствола

Den digitale versjonen av når de slemme gutta plutselig kommer inn på ungdomsklubben er når disse her dukker opp uanmeldt i spillelista di.

Les også: Her er de beste listene fra Wikipedia

 

Ingenting er gratis i livet. Bortsett fra å lese NATT&DAG.

Men det koster penger å lage NATT&DAG. Om du vil støtte journalistikken vår kan du donere 350 kr (eller mer) og få tilsendt vår minimalistiske sorte t-skjorte. Den kan du bruke til de fleste anledninger, for eksempel mens du står i kø på NAV etter å ha tatt en master på HF eller mens du møter noen fra finn.no for å selge verdisakene dine så du får råd til mat.

Den passer kanskje ikke til begravelser eller bryllup, men du tilhører jo generasjonen som hverken gifter seg eller har venner, så det går vel fint.

Velg din størrelse: Samtidig godtar du våre vilkår.
Ønsker du å donere et annet beløp (uten t-skjorte) kan du gjøre det direkte med Vipps. Velg «Send» og tast inn nummeret 586717 eller søk opp NATT&DAG.