Har du lyst på NATT&DAGs minimalistiske t-skjorte?

Å kjære! Det er så varmt i vêret! Jeg skulle hatt en NATT&DAG-T-skjorte!

b
a

Ingenting er gratis i livet. Bortsett fra å lese NATT&DAG. Men det koster penger å lage NATT&DAG, så om du vil støtte journalistikken vår kan du donere 350 kr (eller mer) og automatisk få tilsendt vår minimalistiske sorte t-skjorte.

HER KAN DU DONERE OG FÅ T-SKJORTE!

Den kan du bruke til de fleste anledninger, for eksempel mens du står i kø på NAV etter å ha tatt en master på HF eller mens du møter noen fra finn.no for å selge verdisakene dine så du får råd til mat. Den passer kanskje ikke til begravelser eller bryllup, men du tilhører jo generasjonen som hverken gifter seg eller har venner, så det går vel fint.

En lett og luftig T-skjorte passer dessuten utmerket om du er permittert eller har mistet jobben, og av den grunn er tvunget til å spasere retningsløst rundt i solsteken. For å lette litt på humøret kan du jo til og med late som om du jobber i NATT&DAG, bare for å kjenne litt på hvordan dét føles. Men da må du love å forsvare oss hvis du møter folk på byen som ikke liker avisa også!

(OBS: Å gå med NATT&DAG-T-skjorte gir deg IKKE automatisk jobb i NATT&DAG. Vi prøvde det mange ganger før vi selv ble ansatt.)

Det paraply-lignende plagget du ser over hodet til modellen til venstre er en tidlig testversjon av t-skjorta slik den er nå. Den hadde sine styrker, men også ekstremt mange svakheter.

Vi anbefaler ikke å bruke t-skjorta som munnbind, men det er jo selvsagt umulig for å oss å hindre deg i å gjøre det om du absolutt vil.

Ingen dager er helt like i NATT&DAG, men akkurat dette gjør vi faktisk veldig ofte.