BILDESERIE: Per Sandberg og Bahareh Letnes

Uansett hva som skjer, så vil vi alltid ha norsk offentlighets fullstendige nedsmelting over Per Sandberg og Bahareh Letnes. Det vil vi for alltid være takknemlige for.

b
a

Per Sandberg og Bahareh Letnes var 2018. Det startet med noen merkelige feriebilder i Iran, og det fortsatte med å skrive seg inn i historien som en av de råeste episodene som rammet norsk offentlighet dette året.

​… Og dramaturgien var perfekt. De stadige dryppene med ny informasjon og sjokkerende vendinger kunne minne om en velprodusert sesong av en amerikansk podcast. Spionanklager, en statsråd som måtte gå, storpolitikk, forbudt kjærlighet mellom en ung innvandrer fra et muslimsk land og en eldre Frp-politiker, skilsmisse, angrep på mediene, pressekonferanser og virale medieopptredener. Per Sandberg klarte til og med å få Frp-ere, pressen, satirikere, Erna og  eksil-iranere til å være enige om NOE, nemlig at Sandberg hadde gjort noe dumt.

Vi inviterte dem til et fotostudio og ga dem sjansen til å kommentere hysteriet.

Her er deres oppgjør.​