JJ Live server gode vibber på Ingensteds

Sponset innleggi samarbeid med Ingensteds

Ingensteds presenter JJ LIVE: En konsertserie med artister du kanskje ikke har hørt om, men som du virkelig burde oppleve. Fredag 24. februar inviterer de til gratis konsert fra klokken 18:00.

For enkelte ringer nok navnet en bjelle – i fjor relanserte konsertserien JJ Unplugged seg som JJ Live. Nytt navn, men samme gode misjon: Finne det feteste av musikk som rører seg under overflaten. Fredag 24. februar er det klart for en ny runde. Gratis og like bra som alltid. 

Legs 11

Legs 11 er en Oslobasert kvartett bestående av Sigmund Floyd (Palace of Pleasure), Torstein Dyrnes (Tøyen), Nils Tveten (Florence of Alabia) og Audun Severin Eftevåg (Raw Rhythm). Sammen har de skapt et musikalsk beist med mange bein å stå på. En gjennomgang av diskografien er som et eterisk klubb-hørespill, med innslag av karakterer som synth-pop, post-punk, new wave, house og mer. Det er lekent og det er… absurd – på den gode måten. Legs 11 er en drone-opplevelse av særklasse, og som er verdt å få med seg.

IINES

Fra dypet i Telemark har det grodd fram et pop-skudd som for hver låt som slippes har blomstret til en musikalsk bukett. Stine Øen, kjent som IINES, er ikke fremmed for eksperimentering og har lekt seg med flere sjangre – alt fra pop, indie og edm. Med sine tidligere erfaringer i ryggsekken har hun nå landet på en eksplosiv og fargerik eng av soul. Sounden hun står igjen med er tykk, myk, eksplosiv og perfekt for dansegulvet.

Langva

Sløyt, seig, grooooovy – alle perfekte merkelapper på Langva-etiketten. Med inspirasjon av artister som Tame Impala, Jakob Ogawa og HOMESHAKE, har Langva plassert seg komfortabelt i en seig sfære av synth pop, R&B og indiepop. Med melankolske tekster og lekne instrumentaler skaper Langva en sound som er frisk og smakfull. Oversatt til norsk: Det er gode vibber, virkelig gode vibber.

Vil du oppleve JJ Live? Vend snuta mot Ingensteds! Link til arrangementet finner du HER.