JJ Live byr på schwung og selvpleie

Sponset innleggi samarbeid med Ingensteds

Ingensteds presenter JJ Live: En konsertserie med artister du kanskje ikke har hørt om, men som du virkelig burde oppleve. Fredag 31. mars inviterer de til gratis konsert fra klokken 18:00.

For enkelte ringer nok navnet en bjelle – i fjor relanserte konsertserien JJ Unplugged seg som JJ Live. Nytt navn, men samme gode misjon: Finne det feteste av musikk som rører seg under overflaten. Fredag 31. mars er det klart for en ny runde. Gratis og like bra som alltid. 

Interessert? Link til arrangementet finner du HER.

JANOS

I en bananas gryte av pop (den gode åttitalls-typen), indie og R&B har gutta bak Janos kokt sammen et liv laga dansbart hørespill. Låtene sparker fra seg med enorm livskraft, og er som skapt for rastløse dansehjerter og ølsmurte sangstemmer. Samtidig bærer repertoaret til Janos et nostalgisk og melankolsk preg, med tekster om grå mandager og blå hverdagskamper. Med andre ord: Følelselivet til enhver, med livsgnisten til en kombinert gjeng rabagaster. Debut-EP’en “Rooftopping” traff de digitale hyllene med voldsom kraft i 2022, og er nå prydet av flere hundretusenvis strømninger og varm omtale fra kloke musikkhoder i VG, NPS, P3, Earmilk og Variation. 

LINGS

Stavanger-flyktningen, nå med operativt hovedkvarter i Oslo, har jobbet flittig bak kulissene i lang tid. Bak produsering-, mikse- og mastre-spakene har han med digitalt klister og lim snekret sammen låter for ingen ringere enn Linni, Pasha, Isah og Temur. Og med sin musikalske verktøykasse har nå Stavanger-fuglen spredd vingene. Begge singlene «Sliten» og «Svimmel» (med Kapteinen) landet komfortabelt på P3-lista og er sertifiserte bangers. Høsten 2023 er det duket for en EP, og kvelden blir en ypperlig mulighet til å slurpe i seg noen smakebiter. Selv garanterer han «høy og smittefarlig energi – og små musikalske oaser av som gir et liten pust i bakken». Apropos: Det ryktes til og med at Lings skal ha med noen gjester (!).

SUNNIHVEM

Sunnihvem vet å kaste lys over viktigheten i det mundane. Gjennom musikken sin reflekterer hun over utslitte DVD’er, Marie Kondo-kjøret, Dolmio-dager og stiller de store spørsmålene: Hvorvidt kaniner kommer til himmelen og om en skal ta håret slik Britney gjorde i 2007. Budskapene er pakket trygt inn i et teppe av balsamerende indie, med rocketøfler, visesang-pysjbukser og en god kopp pop. Hennes første EP «Selvpleie» ble sluppet i fjor høst og er akkurat hva den titulerer: En gjennomhøring av plata er vel så selvpleiende som det sikkert var å skrive den.

Vil du oppleve JJ Live? Vend snuta mot Ingensteds! Arrangementet finner du HER.