NATT&DAG inviterer: Valgvake + slippfest

Vi nordmenn har helt glemt å snakke om smittevern og Trump i år, derfor setter vi av en hel kveld til å holde trygg avstand mens vi snakker om presidentvalget i USA. Det vil også være slippfest for NATT&DAGs USA-utgave.

 

Dato: Tirsdag 3 november kl 17.00 

Sted: Brød & Sirkus (Tordenskiolds gate 3)

Billettpris: 200,-

NB: Arrangementet er utsolgt!

Program: 

 

18.00-18.30: DEN AMERIKANSKE DRØMMEN – HVA SKJEDDE?

Foredrag av Thomas Seltzer

18.30-19.00: VENSTRESIDEN I USA – FØR, UNDER OG ETTER TRUMP

Er venstresiden i USA sin egen verste fiende? Når kommer Bernie-revolusjonen? Og hvorfor er ikke sosialdemokrati mer attraktivt for flere amerikanere?  Panelsamtale med Thomas Seltzer, Tarjei Røsvoll Ellingsen (debattant og redaksjonsmedlem i tidsskriftet Røyst) og Ida Lødemel Tvedt (forfatter og kritiker).

19.00-20.00: PAUSE

20.00-20.30: DE VERSTE, RARESTE OG MEST RABIATE VALGKAMPVIDEOENE FRA PRESIDENTVALGET

Redaktør i Filter Nyheter, Harald Klungtveit viser hvorfor vi skal være glade for at valgkampanje i Norge ikke er som i USA.

20.30 – 00.00: VALGSENDING PÅ STORSKJERM

+ diskusjon med kohorten og høytlesning av det nyeste nummeret av NATT&DAG?

 

NB: Trygghet og smitteværn

Denne kvelden har vi fokus på presidentvalget OG smittevern. Det vil derfor være bordplassering med faste sitteplasser. Det er påbud om bruk av munnbind når du ikke sitter ved bordet. Vi deler ut munnbind ved inngangen. Personalet vil påse at hensynet til smitteværnet ivaretas. Har du symptomer skal du ikke møte opp. Billetter blir ikke refundert. Det er ingen innslipp etter kl 22, jf. nye smittevernsregler for Oslo. Det er plass til 5 personer rundt hvert bord og en meters avstand mellom hver person. 

 

  • Dersom du ønsker å sikre deg alle plassene til din kohort – Kjøp 5 billetter (da får dere et eget bord) 
  • Dersom du kjøper færre billetter, vil du bli plassert på bord med andre, men innenfor smittevernsregler (minst en meters avstand mellom hver person.)