Vinn Magical Marius Tour-liste og 2 x Coma-vinyl!

b
a

288694

 

 

 

Hvor var du da Marius møtte Marius, Marius og Marius?

Turnétilfeldigheter og lurking på Linkedin førte hvertfall til at fire stk Marius’er fant hverandre, og sammen tar de turen innom Dattera til Hagen i kveld med sitt joviale klubbkonsept «Magical Marius Tour».

Kort om hver Marius:

1. Folkehelt og partyprins Marius Sommerfeldt utgjør halve Sommerstad, en Oslo-basert discoduo signert på flotte Full Pupp Records.

2. Marius fra NON Records er en samplefiksert musikknerd fra Amsterdam som kommer drassende på en haug av bokser som angivelig lager «cosmic surfer sounds». En sertifisert ambassadør for subgenren Point Break-beat.

3. Marius Bubat er for technofiffen mest kjent som 50% av Kompakt-signerte Coma, som har høstet mye lovord for 2013-langspilleren In Technicolor.

4. Marius Lauber aka Roosevelt slapp akkurat sin debut-EP Elliot på Joe Goddards label Greco-Roman. Sammen med Marius #3 lover Marius #4 å by på et deilig DJ-sett utenom det vanlige, som vil ta for seg både nyklassiske publikumsfavoritter og et aldri så lite dypdykk nedi vintage-hvelvet.

Vi deler ut listeplaster x 6 og to eksemplarer av Comas seneste 12″ til den som klarer å svare riktig på følgende spørsmål:

Hvilke to av de følgende tre plaggene finnes ikke på souvenirbutikken Frost Fashion i Karl Johansgate 5?

1. Marius-genser

2. Marius-crocs

3. Marius-capribukse

Send ditt svar merket «Marius» til konkurranse@nd.no!

Magical Marius > Magic Mike? Garantert! Ta turen i kveld (etter Osloprisen) og les mer på Facebook.