Vinn gjesteliste til Maurice Fulton (US) på Jaeger!

Gledelig gjensyn med Baltimore-ringreven i byens beste bakgård.

b
a

Han har kanskje ikke pressefotogløden til sine crossfit’e norske kollegaer DJ Herkules og CLMD, men Baltimore-fødte Maurice Fulton har fortsatt flere nyklassiske produksjoner og remikser på cv’en enn vi knapt klarer å telle. Takket være Retro-gudfar Daniel Gude og Gaute Haaversen-Westhassel (Burn Residency) kan du få oppleve en av klubbklodens fineste navn på en av byens beste utesteder i morgen kveld (torsdag). Jamfør den jevne Facebook-bio er det lett å mistenke sånn cirka alle DJs i verden for å tilhøre kategoriene «nyskapende» og «allsidig», men faktum er at Maurice her er begge deler. Med røtter dypt plantet i funk koker han opp formidable produksjoner som styrer innom alt fra house, garage, techno, disco, jazz, hiphop og boogie – for ikke å snakke om småartsy pop via prosjektet Mu sammen med kona Mutsumi Kanamor (sjekk f.eks. ut låta «Paris Hilton» med det joviale refrenget «Shake your body, body / Move your body, body / Dance your body, body – Paris Hilton!»).

Allsidighetens mann dette, så det er ikke å godt å si nøyaktig hva vi har i vente når Retro x Burn Residency loser far inn i boksen på Æ i morra, men kvelden spås å bli helt på topp som Maurices hårfeste:

– Er det noen som virkelig kan gjøre innovativ house med en fot godt plantet i opphavssjangerne disco, funk, new wave og jazz så er det Maurice Fulton. Perfect fusion av alle mine favorittsjangre. Forutenom alle remiksene er samtlige av albumene han står bak også veldig bra. Noe jeg mener er sjelden innenfor elektronisk musikk, hvor albumformatet ofte har vært en litt vrien nøtt å knekke, skryter initativtaker Gude pr mms fra Hammam Spa på Skøyen.

En gjev booking av de sjeldne du (og vi) ikke vil gå glipp av, altså. Og for å lindre/forhindre din eventuelle FOMO har vi sikret oss noen gjestelisteplasser som vi deler ut til deg +1 venn hvis du sender oss riktig svar på følgende spørsmål:

Maurice Fulton har remikset sånn cirka ALLE, men kun én av disse norske stjernene har fått musikken sin overhalt i lurifaksens røykfylte NY-studio. Hvilken act er den heldige?

1. Anine Stang

2. Ost & Kjex 

3. MGP-Mo 

OBS! To acts skal ut. Send ditt svar til appkonk@nd.no (først til mølla). Sees på torsdag!

Mer via Facebook her.