Vinn gjesteliste til Juan Atkins på Jaeger!

b
a

Det er ikke godt å si hva bookingavdelingen til Jaeger sipper om dagen, men hadde resten av klubb-Oslo holdt på slik hadde vi nok aldri gidda å dra på utenbysferie igjen (joda).

Det allerede frodige post-jul-programmet til Æ ser ut til å formere seg før vi får sagt ØÅ, og senest i går ble det bekreftet at den formidable Berlin-baserte duoen Tale of Us innvier årets åpning av bakgården 3. april.

Men, først (og kanskje størst): Forrige torsdag var det Seth Troxler som inntok boksen i kjelleren, og om sånn cirka 51 timer er det Detroit-veteranen Juan Atkins’ tur til å sette Grensen-gruva i kok sammen med Retro-FILF Daniel Gude aka DJ Nuhhh.

Og mens vennene dine slåss om hvem som kom først av A-laget og Yoguttene (neida), så sliter sånn cirka ingen med å utnevne Juan Atkins til (Detroit-)technoens biologiske far. Fra lang & tro tjeneste side om side med likesinnede legender som Derrick May, Kevin Saunderson, Eddie Fowlkes og Richard «3070» Davis gjennom det glade, tidlige 80-tall i Detroit, til å grunnlegge labelen Metroplex i ’85 og droppe en rekke klassiske utgivelser under aliaset Model 500 (og senere Model 600 og Infiniti), er det lett å skjønne at dette er en mildt sagt søkkvåt drøm som endelig går i oppfyllelse for hovedstadens mange klubbmusikkentusiaster.

Du kan vinne gjestelisteplass til denne (tør vi si ‘historiske’?) helaftenen i technoens tegn ved å svare (rett) på følgende spørsmål:

Hvilke to av disse fire produsentene er IKKE fra Detroit? 

1. Carl Craig

2. Kevin Saunderson

3. Jay Dee aka J Dilla

4. Kaman Leung

Send ditt svar merket «Juan Atkins» til appkonk@nattogdag.no!

Les mer om kvelden, som også gjestes av Fitzroy Voltico II, Bloksberg (live) og Control Voltage Khomeini, via Facebook-eventet her.