Vinn gjesteliste til Deetron på Jaeger

b
a

Etter to kanselleringer på to forsøk ble det booking-napp på førespørsel #3, og førstkommende fredag kan du endelig si Hei Sveits! til den technotoriske produsenten Deetron aka Sam Geiser på Jaeger. Deetron er en latterlig allsidig type, og hans uortodokse techno-/house-/techhouse-produksjoner har gått utallige rundganger på hovedstadens mange dansegulv det siste decenniet. Geisers allerede brede musikalske palett fikk fargerikt påfyll på fjorårets Music Over Matter med hjelp fra blant andre Hercules & Love Affair, Cooly G og Seth Troxler, og skiva står utvilsomt igjen som en av 2013s definitive deep house-høydare.

Denne helgen tar Bern-bossen turen innom kjelleren på Jaeger for å lage fyrrig fredagsfest med Sunkissed-gutta g-Ha & Olanskii. Hypp på gjesteliste til deg + 1 venn/venninne? Det er i DJ-boks! Det vil si, HVIS du mailer oss et forsvarlig svar på følgende:

Apropos Deetrons albumtittel Music Over Matter – hvilken av disse tre «matter»-relaterte låtene er den aller beste, og hvorfor? 

1. Justin Bieber «All That Matters»

2. Metallica «Nothing Else Matters»

3. Akon «Don’t Matter» 

Send ditt (forhåpentligvis dritfine) svar til appkonk@nd.no. Lykke til!