Vinn festivalpass til Roskilde!

b
a

Med 200 artister og band er det tydelig at Roskilde er Nord-Europas aller største festival. Roskilde har holdt på årlig siden 1971 og med tusenvis av frivillige sørger de for å skape et kulturarrangement som er vanskelig å toppe. I år headliner folk som Kraftwerk, Metallica, The National, Rihanna, Sigur Rós og Slipknot.

I mindre skrift dukker Action Bronson, Kendrick Lamar, Crystal Castles, hele Numbers crewet (Rustie, Jackmaster, Oneman, Spencer, Deadboy, Redinho og Sophie), Disclosure, norske som Karpe Diem, Highasakite og Blood Command. Men det er nesten så vi spør: Hvem bryr seg? Roskilde er fylt av så mye mer at man nesten skulle nevnt den nesten-ironiske Lydverket-kronikken som en gang ble skrevet om Hove, om noen husker. «Russetida varer helt til Hove” eller noe sånt.Lydverket varer jo bare til puberteten, med sine Skrillex-anmeldelser og Deadmau5-anbefalinger sjøl!Roskilde kan i hvert fall forklare seg med at musikken kanskje eret sekundært element, når det hele er en 32 år gammel kulturfestival en nesten kan kalle dansk tradisjon.

Vi deler ut 2 x festivalpass til Roskilde ’13!

Alt du trenger å gjøre er å like NATT&DAG på Facebookfor så å skrive en kommentar under (her i denne artikkelen) med den artisten du gleder deg mest til å se. Vi plukker to tilf(h)eldige vinnere! Konkurransen avsluttes kl. 12:00 i morgen, fredag 7. juni. Lykke til!