Vinn entré til motelansering på Nivou!

b
a

På få år har ENC og HOUS gått fra å være to relativt ukjente merker til å bli samleobjekter blant noen av verdens mest profilerte mennesker. Fra Jessica Alba og Matt Damon til Bob Sinclair og Deadmou5. De har begeistret amerikanerne og britene, nå står altså Skandinavia og Norge for tur.

De to ikoniske merkene, er hyppig benyttet av Hollywood-kjendiser, og er mest kjent for sine sterke uttrykk og utradisjonelle sitater. Mange her hjemme drar nok kjensel på sitater som “This is not a Photo Opportunity” og “Don´t feed the models”, dette er bare noen av de populære trykkene som nå vil bli tilgjengelig for nordmenn.

DU kan vinne billetter til lanseringsfesten på Nivou på onsdag 5. juni, OG du får ta med deg en venn! T-shirt venter i døra. Kvelden byr på kolleksjonsvisning av begge merkene, hyggelig selskap og selvfølgelig noe godt i glasset. Envy, Phil T. Rich og Linda Vidala står for det musikalske, mens gründer Richard Wheeler flyr til Oslo fra New York for å ta del av moroa.

Send ditt forslag til en fæl, frekk eller morsom t-shirt-slogan til [email protected] innen mandag kl. 15:00, så er du kanskje en av tre heldige vinnere som får en invite til lanseringen, og en fet complimentary t-shirt!