Vinn billetter til Star Wars-marathon!

b
a

I forbindelse med Norges første maratonvisning av den episke dobbeltrilogien Star Wars gjør Det Norske Studentersamfund om Storsalen til hovedstadens største kinosal. For å feire begivenheten spiller Cosmic Delay og Eye Emma Jedi opp til fest i kveld og i morgen kveld, før visningene.

Det er ingen tvil om at Star Wars er en av tidenes aller største klassikere. Siden den første filmen ble sluppet i 1977, har historien om Luke Skywalker og hans kamp mot den onde galaktiske imperiet utviklet seg til å bli et av verdens mest kjente og omfattende univers. Ideene fra filmene har inspirert en rekke tegneserier, bøker, tv-serier og dataspill, og til og med har Star Wars vært med på å skape en egen religion.

Med 1005 sitteplasser vil Storsalen ved Det Norske Studentersamfund disse to dagene bli Oslos største kinosal. Fra øyeblikket visningen av Episode I begynner på torsdag, og helt til Episode VI avsluttes fredag kveld, vil publikum få være med inn i Star Wars-universet og få en påminnelse om hvorfor filmene har blitt det kultfenomenet de er i dag. Besøkende vil kunne følge historien gjennom alle de seks episodene, med tre episoder hver av dagene.

Dette er første gang i norgeshistorien at alle seks filmene settes opp sammen – slike maratonoppsetninger har tidligere kun vært gjennomført en liten håndfull ganger i hele verden. Torsdag avholder arrangørene quiz med spennende Star Wars-effekter fra Outland i premiepotten, og fredag vil publikum kunne overvære samtale og diskusjon om Star Wars med filmpersonlighetene Mikal Olsen Lerøen, Brita Møystad og Bjørn Jacobsen.

Som om ikke det var nok, inkluderer også billetten konsertopplevelser: Fredag spiller det kritikerroste norsk-britiske indiebandet Eye Emma Jedi, som med sine usannsynlig fengende gitarriff og solide popmelodier er kjent for å levere et fyrverkeri av en konsert når de står på scenen. Som oppvarming er den oslobaserte sekstetten Cosmic Delay hentet inn, for å servere et spennende brygg av alternativ rock og indiepop. Laserlys og stjernekrigeffekter vil legge dansegulvet til rette ut i de små nattetimer.

BLA, BLA, BLA. VI DELER UT 2 TODAGERS-BILLETTER:

Send en mail til [email protected] med din favoritt Star Wars-rolle. Fortell oss også hvorfor. Merk mailen “STAR WARS” i emnefeltet. Konkurransen avsluttes kl. 16:00.

Alt i alt er det duket for to dager stappet fullt med alt det Star Wars-universet har å by på, og uten tvil noe man sent vil glemme. Om ikke så lenge, i en galakse veldig, veldig nærme.

Billettpriser for deg som vil sikre deg plass:Dagsbilletter: 225,–/150,– (+ avgift) /Todagersbilletter: 325,–/250,– (+ avgift)