Vinn billetter til premierevisning av American Hustle!

b
a

 

«Everyday I’m hustlin’» rappet Miami-bamsen Rick Ross i 2006, etter å ha jobbet som fengselsbetjent for skarve 35 NOK timen i halvannet år. Til sammenligning har hovedpersonene i American Hustle en langt mer fiffig forretningsplan fore: Satt til New Jersey på 70-tallet, er denne Golden Globe-vinnende krimkomedien basert på en sann historie om partnerne Irving Rosenfeld og Sydney Prosser som svindlet til seg svimlende summer ved å gi folk falske lån. Christian Bale og Amy Adams spiller den dekadente duoen, som nyter lureriets glade dager helt til den karrierekåte FBI-betjenten Richie DiMaso (Bradley «party pooper» Cooper) dukker opp.

American Hustle har høslet strålende kritikker, Oscar-nominasjoner og fått generell glovarm mottakelse i statene, og vil nok likeledes gå rett hjem blant norske kinopublikummere. Sammen med SF Norge og Oslo Kino lodder vi ut 20 billetter til førfest og AH-premierevisning på Colosseum 26. februar. (Festen starter 19:30, filmen kl 21:00 og det hviskes om hyggelige overraskelser til de heldige oppmøtte.)

Er DU en aspirerende David Hustle-hoff / Hustle Crowe? Vinn billetter til førfest og premierevisningen av American Hustle på Colosseum ved å sende oss din aller beste norske oversettelse av ordet «hustle» til konkurranse@nd.no!

… NB: Google Translate sin «kjas» godtas ei.