Vinn billetter til Austra på Parkteatret!

b
a

I en tettpakket festivalsommer der alle de beste festivalene i Europa besøkes, svipper kanadiske Austra innom Oslo for å gjøre Øyanatt på Parkteatret. Det er ingen tvil om at elektronikabandet gjør stor suksess om dagen. Nytt album ble sluppet på Domino den 18. juni i år, og tilbakemeldingene var ikke akkurat dårlig.

– Austra er farlig nær oppskriften på ren pop-perfeksjon, skriver Adressa. Guardian gav albumet 4/5, Drowned in Sound gav 8/10 og NME gav 7/10.

Austra spiller på Parkteatret den 8. august, som en del av Øyanattprogrammet deres. Vi har fått fire billetter til overs, og disse er ment til deg. Vi plukker to heldige lesere som får ta med seg en venn. Alt du trenger å gjøre er å sende en mail til [email protected] med en fin (og kort) beskrivelse av den vesenet du ønsker å bringe med, og gjerne forholdet dere i mellom. Merk mailen “Austra”.

Det blir forresten DJ Modig fra Berlin som varmer opp, og med tidligere gigs sammen med også Øya-akktuelle Sohn og Pantha Du Prince så er det vel ingen tvil om at det blir en bra oppvarming.

Om du skulle ønske å kjøpe billett, koster den 250,- per stk., om ikke 200,- med Øyabillett. Forsalget skjer som ellers på 7/11, Narvesen, Posten og Billettservice.no. Facebookevent finner du HER.