Ultimafestivalen og NATT&DAG pres: ULTIMA FINALE

b
a

The Craxxxmurf kommer. Gjør du?

Ultimafestivalen 2014 er ved veis ende, og det markeres med en finale. På programmet står blant annet Karin Krog, jazzens ukronede dronning. Dessuten vil også australske Ben Frost bidra, som siden platedebuten i 2003 har gjort seg bemerket med intens, strukturell, minimalistisk lydkunst med røtter i militant post-klassisk elektronisk musikk. Vi vedder ti gærninger på at du har ligget i internet-koma de siste årene og ikke fått med deg denne heftige sjangerkombinasjonen, men nå er altså tiden inne for at dere introduseres for hverandre.

Andre bidragsytere for kvelden er Jeppe Just Institutt, som med musikalsk skramle-estetikk og metallisk energiutladning, blandet med lirekasse og 70- og 80-talls synth, ufrivillig teater og inderlighet, har et mildt sagt mangefasettert repertoar.

Kunstner og musiker Lars Holdhus (TCF) utforsker forskjellige teknikker koder og kryptografi i relasjon til musikalsk komposisjon. De musikalske referansepunktene er hentet fra elektroakustisk musikk, hardstyle, hardcore, poesi og digital støy.