BY:LARM LIVE 2014

b
a


by:Larm Live 2014 arrangeres 26. februar til 1. mars 2014. (På våre scener torsdag 27. feb + fredag 28. feb + lørdag 1. mars) Arena er flere scener i Oslo. Billett gir adgang til konsertene på kveldstid. Aldersgrense fra 18 år. For mer info sewww.bylarm.no

Slår du til nå, koster et firedagerspass med tilgang til ALLE konserter kun 695 kr! (eks. bill.avg.) Men vær kjapp, tilbudet varer kun frem til 31. desember.

Nei, du kan ikke bare kjøpe billett til First Aid Kit.

by:Larm er en enorm fest(ival) som arrangeres i februar hvert år. Ved å kjøpe festivalpass nå, sikrer du deg tilgang til over 200 konserter fordelt på 12 scener, sentrert rundt hjertet av Oslo# Youngstorget.

First Aid Kit kommer til Nordic Music Prize i 2014

Nordic Music Prize ble introdusert i 2011 som en del av det norske musikkbonanzaet by:Larm. Prisen går til årets beste nordiske album, og de nominerte er artister innen alle slags sjangre fra Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island og Færøyene.

Neste års Nordic Music Prize ser allerede ut til å nå nye høyder: vi kan nå avsløre at forrige prisvinner First Aid Kit kommer for å spille en full konsert! De populære svenske søstrene vant prisen for albumet «The Lion’s Roar» fra 2012, som på perfekt vis balanserer melankoli og skjønnhet, med deres nydelige blanding av folk- og countrymusikk. Det siste året har duoen lagt ut på en omfattende turne og kapret hjertene til horder av nye fans over hele verden.

First Aid Kit skal overrekke prisen til neste vinner, og opptrer på utdelingsseremonien som finner sted i Oslo under by:Larm. Hvordan får du tilgang? Alle som har et delegat- eller festivalpass vil få tilgang til arrangementet som en ekstra bonus, i tillegg til de mange konsertene med talentfulle artister fra hele Norden.

For å sikre deg et festivalpass eller delegatpass, kan du klikkeher

Artikkelbilde