ROCK MOT KREFT 2014 The Cocktail Slippers «Sweden» FasterEsther

b
a

Rock mot Kreft arrangeres for syvende gang og ønsker å gi alle en mulighet til å gi støtte til dem som rammes. Alt av økonomisk overskudd går til støtte av kreftsaken, og med årets line-up er vi sikre på at mange vil støtte denne viktige saken!

De fem jentene i Oslo-bandet Cocktail Slippers har siden 2001 servert oss fengende gitar- og trommedominerte garasjepoplåter med smittende refrenger, klapping, sjenerøs orgelbruk og gjennomgående frekk innstilling. Til Rock motkreft kommer de med nytt album som slippes januar 2014.

Sweden lengter tilbake til 90-tallet da de lånte pappas bil og dro til Svinesund for å kjøpe løsgodis og sigaretter. Til dagene de hørte på Popsicle og drømte om å komme inn på SoWhat! Nå har de pakket nittitallsnostalgien i catchy og umiddelbare popmelodier med en god dose melankoli på toppen. Men ikke tro at det blir klissete av den grunn. Sweden får deg til å synge ukontrollert med på refrengene du ikke helt kan, til å dele ut overivrige “man hugs” til naboen i baren og til å endelig ville plukke opp skateboardet igjen.

Oslobandet FasterEsther rocker igjen. Minst 5 år (og en kreftdiagnose mindre) etter at de sto på en scene for siste gang er de VELDIG KLARE for å igjen fyre av en pakke med blandingen alternativ gitarrock møter radiovennlig stadionrock – tenk Built to Spill og Pixies som spiser seg mett på Kings of Leon / Foo Fighters, etc. Du vil ikke misse dette!

Bill. kr. 200,- + bill.avg. 18 år leg.

Artikkelbilde