Hi Ho Mustachio,Fay Wildhagen og Unnveig Aas + Dj Klubb Kokkejævel

b
a

Hva er vel bedre enn å starte desember med de friskeste kidza i indieskranglepopfolkrock? Fay Wildhagen, Unnveig Aas og Hi Ho Mustachio inviterer til en minifestival i Naustet hvor de alle skal boltre seg på scenen. Kanskje like greit at de spiller samme sted etter å ha slitt med logistikken gjennom hele året (samtlige av dem deler bandmedlemmer).

Fay Wildhagen

Fay Wildhagen har på kort tid sanket anerkjennelse for sin musikk fra kjente artister og festivaler. Fay spiller og synger gitarbasert musikk med interessante og spesielle arrangementer som skaper magisk stemning. Variert og ærlig musikk som har mye å by på. Musikken varierer med alt fra tunge folklåter til enklere poplåter og fengende rockelåter. Fay Wildhagen har allerede varmet opp for Valkyrien Allstars og har spilt på blant annet Musikkfest Oslo og Slottsfjell i sommer. Tross sin unge alder (20), er Stabekkjenta allerede en ekstremt lovende singer/songwriter med en helt unik sound.

Unnveig Aas

Vinteren 2013 spilte Unnveig Aas inn en EP i et kjøkken på Røa, og hun hadde aldri forventa at den skulle ta henne med ut på en så begivenhetsrik ferd. Etter utgivelsen i april har hun blant annet varmet opp for folklegenden Judy Collins, spilt på Urørtscenen på Slottsfjellfestivalen og opptrådt for fullt hus i Bremen. Aas representerer en ny generasjon folkmusikk ved at hun blander moderne pop med gamle country-og folktradisjoner. Av Urørtprogramleder Tete Lidbom ble hun kalt# “den lille damen med den store stemmen”.

Hi Ho Mustachio

Hi Ho Mustachio er indiepop fra skauen anført av ukulele. Det låter gjerne både melankolsk og muntert samtidig. Inspirert av band som Beirut, Herman Dune og The Magnetic Fields plukket André Lersveen fra Hamar opp en billig ukulele og begynte å klimpre. Etter noen år har det nå blitt til en kvintett med både orgel, banjo og fiolin som fast inventar. Det siste året har de spilt en rekke konserter i Oslo – blant annet på klubbdagen til Øyafestivalen, og til høsten gir de ut en sjutommer vinyl på plateselskapet Furuberget.

Artikkelbilde