Foto: Willa Wathne

Strategen Jenny Huse: – Bryr meg bare om penger og skole

NATT&DAG tvang påvirkeren Jenny Huse til å skulke en forelesning. Det er andre gang hun skulker, NOENSINNE, ifølge henne selv. 

Hvordan gikk det?
– Jeg begynte å gråte da jeg gikk ut. Det er instinktivt. 

Passer bra. Nå som du er midt i en rebranding av deg selv som Norges beste student. 
– Ja.

Hva handler den om?
– Det er å vise mine ekte sider, men det er noe jeg sliter med. Jeg er ikke så in touch med følelsene mine, fordi jeg lever med mottoet «hate life now, enjoy it later». Hat det nå, så kan jeg nyte det senere. 

Foto: Willa Wathne

Takk for oversettelsen. Er det noe du angrer på av det du har gjort? 
– Angrer på at jeg tok lip fillers, fordi det gjorde vondt å fjerne dem. Haha. Det er mye jeg angrer på, men jeg har ikke tid til å angre, jeg fokuserer på nåtiden, nåtiden er den eneste tiden vi lever i. Whatever, hva gjorde jeg før? Jeg kan liksom bare stikke hull i rumpa mi, og så går implantatene ut. Hvis jeg vil, da. 

Det gjør sikkert vondt det også. 
– I mean, jeg har mistet litt følelse i rumpa allerede, etter jeg tok dem. Hihi.

Du gikk drastisk til verks!
– Ja, jeg ga det i Valentines Day-gave til meg selv, da. Hahaha!

Fortell. 
– Jeg hadde nettopp slått opp med eksen min, og så var jeg sånn, hmm, hva gjør jeg nå? Og så var jeg sånn: Jo, jeg tar rumpeimplantater, booker time, oooh, Valentines day nice! 

Hvor mye kostet det? 
– Vet ikke, så ikke på det, jeg bare woooh. Hahaha! Stakk inn kortet, så ikke på det. Og så tok jeg jo… jeg tok jo med mamma og betalte fint hotell til henne sånn at hun kunne svømme og kose seg først. Hun er totalt sett i mot det, hun hater jo det her, men jeg er datteren hennes, så hun er med meg til siste slutt. Hun er så fin!

Fin familie! 
– Farmor døde nettopp, og da skrev mamma så fine ord. Jeg og lillesøstera mi, som begge er typisk Gen Z, skrev: She ate and left no crumbs. Slay queen. Hahaha!

Er du

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.