LIAR. Foto: Pressefoto

NATT&DAG inviterer til fest på Revolver

Vi markerer åpningsdagen av årets Bylarm og har gleden av å presentere en musikalsk gullremse av artister vi synes er fete. 15. september går kalaset av hengslene på byens aller kjæreste seksløper: Revolver. Derfor skyter vi fra hofta og inviterer dere alle til å bli med. Vådeskudd kan du bare glemme – her er det bare fulltreffere. Det blir pop, elektronika, rap, rock og en brennhet debut! 

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X