Siybång til 3XH Festivalen

NATT&DAG arrangerer hiphop-festival med kremen av norsk rap. 

KOMMERSIELT INNHOLD
b
a

Med sin unike flow og mørke stemme har rapperen fra Urtehagen på Grønland i Oslo truffet hjertet til det norske hiphop-publikummet og blitt en ekte undergrunnsfavoritt.

Etter Siyabång entret scenen med «Bando freestyle» i 2019 har han gradvis etablert seg som en av de aller mest bemerkelsesverdige representantene for den nye generasjonen i norsk hip-hop. Han har jaktet på et helt eget sound, noe som Norge kan vise frem til briter og svensker. Det skjer rett foran øynene våre, bokstavelig talt hvis du kommer og ser ham spille på St. Hanshaugen 7 august. Flere av de beste hiphop-artistene NATT&DAG har truffet i løpet av de siste årene kommer også på festivalen. 

Les mer om de andre artistene og kjøp billetter HER.

 

I juni 2020 slapp han gatebangeren «Området» sammen med et utvalg artister fra området sitt: T-Section, Money Mitch, Redz og 129- kompisen Yemz. Sangen som egentlig bare var ment som en hyllest til nabolaget har blitt et anthem for hele Oslo. Dette kan du lese mer om i intervjuet vi gjorde med ham i fjor:

Les intervju: I studio med Siyabång: – Man må starte hardt

 

Akkurat nå jobber han med nye sanger med noen av Norges heteste produsenter, samtidig som han utvikler et live-show som vil få ethvert konsertlokale til å riste. Planen er å teste det ut på NATT&DAGs 3XH Festival – Lørdag 7 August. Sjekk programmet HER