Beryl Diane spiller på Blå i kveld: – Jag hänger inte med den här «hype-beast»-fashion

NATT&DAG inviterer sammen med Roskilde og BLÅ til slippfest, artistslipp og FEST 5. april! 

Det er slippfest for vår nye utgave, og så er det slippfest for noen av artistene som skal spille på Roskilde i sommer. Sammen med Jakob Ogawa, Musikkelskerne og Kakkmaddafakka er Beryl Diane annonsert som kunstnerisk innslag, og bygger oppunder ekstasen over årets første utepils alles enighet om at våren (kanskje) har kommet til Oslo. Vi hørte med henne om hennes forhold til Roskilde.

Til de som eventuelt kommer på slippfesten for å høre Kakkmaddafakka, Jakob Ogawa eller Musikkelskerne, og ikke kjenner til deg: Hvem er du, og hva spiller du?
– Beryl Diane er african house gangster. Jeg er med i den fantastiska duoen Jozi Nights sammen med min beste venn Primrose, som bor i Stockholm. Vi spiller for det meste South African house, old school, soulfull house og 90-talls UK house. Mine guilty pleasures er Angolan beats, West African sounds og afrobeats. Vi er stolte afrikanere som spiller i Skandinavia, Berlin, London, Cape Town, etc.

Du tar med deg Zineb? Kan du si litt om henne også?
– AKA DJ Mélange, et nytt sjerneskudd i Oslos uteliv! Ved siden av at hun er en talentfull DJ med en dødsbra musikksmak, så er hun en fantastisk sanger! Zineb har virkelig et unikt musikkforråd. Hun spiller afrohouse, UK sounds og «soulful sounds». Min favoritt-DJ i Oslo. Anbefales.

Hva er forholdet ditt til Roskilde?
– Roskilde har alltid vært en av de kuleste festivalene siden jeg var ung. De booket alltid drømmeartistene mine, de har alltid en fantastisk lineup. Personlig så har jeg aldri vært på Roskilde, lol. Jeg satser på at Jozi Nights dukker opp der snart!

Du jobbet som stylist og har vært ambassadør for Monki, kan du gi noen kjappe tips til hva man ikke burde ha på seg på sommerens festivaler?
– Jeg jobber ikke så mye med styling da jeg sluttet med det for 10 år siden. I dag jobber jeg nesten fulltid med DJing og lyd. Men mote og styling er noe som alltid har kommet naturlig til meg, sikkert en anledning derfor Monki ville samarbeide med meg. Når det gjelder festivalmote så er det helt klart komfort som kommer ført! Var bekvem. Dropp heels, dropp dine fine og skjøre klær. Dropp dine fineste sneakers uten at du må ta dine styggeste. Husk å droppe masse sminke. La huden puste og nyte sommeren og konsertene!

Og så en kjapp dresscode til slippfesten på torsdag?
– Jeg er en «no chill»-type jente som alltid pynter seg når jeg skal ut, no matter what! Dessuten henger jeg ikke med på den der «hype-beast»-fashion som er så populær nå. Folk er late og tar på seg en Supreme-tskjorte ! Nej! Däremot så är halva norge sjuk i influensa så är mitt råd för immorn att klä er gott och varmt. Men sexigt under all värme och lukta gott! Skippa magväskan.

God vår, ses på Blå til DJ-musikk! 

X