Vinn gratis inngang til deg og sånne som deg til Get Dancy på Victoria

b
a

Hva skjer når to av byens indiebeste klubbkonsepter slår seg sammen for å lage fest? Det er det faktisk ingen som vet, men allevet at det er snakk om sommerens beste skeive fest.

Vi har naturligvis billetter til deg og hun/han/den/det du vil ha med deg på klubb/hjem natt til lørdag.

Send en mail til konkurranse@nattogdag.no med Get Dancy i emnefeltet og vinn vinn vinn vinn.

Uansett, kjør presseskriv:

Med et par skeive føtter i hvert av klubbkonseptene er det på tide at dette samarbeidet skjedde, og Skeive Dager er denperfekte anledningen.

Men det var ikke nok å bare slenge opp en fest sammen, det måtte noe mer til. Det kommer i form av et av Oslos mestspektakulære lokaler for en klubbkveld, nemlig Victoria på Karl Johan.
Her vil Get Dancy og Indieseksuells DJs, Kristine Bjørnstad, Simen Herning, Kjetil Sandlund og Øyvind Rones, levere det mestdansbare som finnes uten at det kommer låter man hører på alle homoklubber alltid ellers.

LIVE: KASKET CLUB

Blå vokal, varme retrosynther, sexy beats. Etter utgivelsen av debut-EP mekket på eget stabbur (!) for under ett år siden, harting skjedd fort for elektro-/indiepop-duoen Kasket Club fra Asker. De fikk i rask rekkefølge utmerkelsen som “Ukas Urørt” avNRK P3, topplasseringer på hypemachine.com, varm omtale i selveste Rolling Stone samt merkelappen «Norges nyeelektronikaprinser»

Forventningene er derfor til stede når Kasket Club nå turnerer med sin nye EP «Dress Up As Animals»# forlengst stemplet som»sommerens soundtrack».

Kasket Club på Skeive Dager = en sløy, blå lykkepille til alle som har brukt vår og vinter til å lengte etter sand mellom tærne,godt i glasset og deilige, lange sommerkvelder.Sjekk dem ut på Soundcloud:https://soundcloud.com/kasketclub

CC: 150,- // 20 år

Dørene åpner 22.00