Blir Night of Fire årets kuleste virtuelle festival?

Med artister som Ariel Pink, Andy Morin, Sewerslvt og Liturgy bør alt ligge til rette for en konsertstream utenom det vanlige.

b
a

Nesten perfekt timet med norsk lockdown nummer 2 arrangerer Death Grips-medlem Andy Morin en virtuell festival på Twitch og Youtube. Programmet er spekket med toneangivende artister som vil gjøre live-opptredener utenom det vanlige, som Laura Les, Dorian Electra, Xiu Xiu og Alice Gas.

Streamen begynner lørdag 14. november klokken 05:00 norsk tid – med andre ord perfekt tidspunkt for deg som ikke har klart å opprettholde en god døgnrytme i isolasjon. Hvis du sover om nettene vil det helt sikkert være mulig å oppdrive opptak av streamen i ettertid også.

LES OGSÅ: Steng kranene og skru på musikken som er Best Akkurat Nå

A2B2 er et nettforum grunnlagt av Morin selv, som fremstår som en slags kjærlighetserklæring til det gamle internettet. Nettsiden har vært gjennom mange forskjellige faser det siste tiåret, og har vært en kilde til spekulasjoner om Death Grips-nyheter blant fans. I sommer ble det mulig for offentligheten å poste bilder og kommentarer, og nettsiden har i skrivende stund litt over 8600 registrerte brukere.

Alle donasjonene som kommer inn under streamen doneres videre til Los Angeles Downtown Women’s Center.

Sees i chatten:

https://www.youtube.com/channel/UCV9fC4eJ_8-em0iWsugn1XQ

http://twitch.tv/a2b2website

LES OGSÅ: Ultraflex er klare med soundtracket for neste norske OL